Dubarry bőr-gore-tex-cordura csizmái a vitorlás társadalom komoly elismerését élvezik. Kimagasló minőségük több nagy klasszikus versenyen mint a Volvo Ocean Race bizonyított. Funkcionalitásuk és kényelmük mellett tartósságukkal érték el azt, hogy szinte nélkülözhetetlen kellékei a tavaszi, őszi, nagy vízi vagy akár a nyári vitorlázásnak.

lista nézet
mozaik nézet

Ultima

A legnépszerűbb modell a Shamrock-nak teljes bőr külsős verziója. Vízállóságáról a bőr külső gondoskodik. A bélés Gore-Tex ami szigetel és engedi a kipárolgást. Rugalmas Lycra betét segíti a csizma felvételét. A csizma talpa NonSlip-NonMarking PU gumi, ami nem csúszik és nyomot sem hagy a hajón. Elérhető Extra-Fit verzióban ami a rüsztnél és vádlinál több hellyel rendelkezik a normál verziónál.

ár: 107 000 Ft Érdeklődés/Rendelés»

Shamrock

Dubarry legnépszerűbb díjnyertes vitorlás csizmája. Vízállóságáról a bőr és Cordura külső gondoskodik. A bélés Gore-Tex ami szigetel és engedi a kipárolgást. Rugalmas Lycra betét segíti a csizma felvételét. A csizma talpa NonSlip-NonMarking PU gumi, ami nem csúszik és nyomot sem hagy a hajón. Elérhető Extra-Fit verzióban ami a rüsztnél és vádlinál több hellyel rendelkezik a normál verziónál.

ár: 95 000 Ft Érdeklődés/Rendelés»