Cégünkről

A Jóhajó vitorlásbolt 1993-ban kezdte meg működését Budapesten, a Karolina úton. A célkitűzés az volt, hogy a szabadidő- és versenysport hajózás igényeit jó minőségű termékekkel, hasznos szolgáltatásokkal elégítsük ki. A képviseleti hálózat megszervezése is ennek megfelelően történt.

Nagy és kiskereskedelemmel egyaránt foglalkozunk, hajóépítőket, más üzleteket is ellátunk az általunk kizárólagosan importált termékekkel.

1996-2003 között a Jóhajó a Karolina út 39. szám alatt működött. 2004-ben a boltjainkat működtető társaság, a YachtingPannonia Kft.tulajdonosi szerkezete átalakult, ami a további fejlődésünket szolgálta. A cég tulajdonosai elhivatott vitorlázók, akik komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ebben az évben költöztünk át egy új, kibővített üzlet, és irodahelységbe a Karolina u.17. alá. 1996-tól balatonfüredi üzlettel is rendelkezünk.

1998-tól hajóépíttetéssel is foglalkozunk, gyártatói és európai forgalmazói vagyunk az új-zélandi Elliott hajóknak, amelyek sportosságukkal és gyorsaságukkal hívják fel magukra a figyelmet. Az Elliott 770 flotta 1999 óta hazai versenyosztály is egyben és sikeres résztvevője a túra és pályaversenyeknek.

Támogatunk vitorlásversenyeket, egyesületeket, versenyzőket. 2002-2004 között kizárólagos szponzorai voltunk Berecz Zsombor többszörös olimpikon vitorlázónak.Célunk továbbra is a vitorlázótársadalom színvonalas kiszolgálása: kiváló, megbízható minőségű termékekkel és magas fokú szakmai tanácsadással. Folyamatosan dolgozunk viszonteladói hálózatunk bővítésén is.