lista nézet
mozaik nézet

XX0812

Az egyik legerősebb még terhelés alatt nyitható stopper 8-12 mm-es kötélátmérőhöz optimalizálva. Könnyű alumínium ház, gondosan tervezett alsó és felső pofák szorulnak rá mindkét oldalról a kötélre. Erős tartás ellenére, kialakítása miatt minimális a kötél kopása a fogaknál. Rendelhető standard és oldalával felszerelhető kivitelben és fekete, fehér, ezüst színben.

ár: 143 400 Ft Érdeklődés/Rendelés»

XX0812/L

Az egyik legerősebb még terhelés alatt nyitható stopper 8-12 mm-es kötélátmérőhöz optimalizálva. Könnyű alumínium ház, gondosan tervezett alsó és felső pofák szorulnak rá mindkét oldalról a kötélre. Erős tartás ellenére, kialakítása miatt minimális a kötél kopása a fogaknál. Hátulján található kapcsoló nyitásával teljesen szabadon tud futni a kötél a stopperben, akkor is ha annak karja zárva van. Rendelhető standard és oldalával felszerelhető kivitelben és fekete, fehér, ezüst színben.

ár: 150 800 Ft Érdeklődés/Rendelés»

XXC0812/HS

A legerősebb még terhelés alatt nyitható stopper 8-12 mm-es kötélátmérőhöz optimalizálva. Könnyített alumínium ház carbonnal megerősítve. Belül az extra terhelésnek kitett helyeken titanium alkalmazásával készül. A kötélfogó pofák kerámia bevonatosak, torlon hengercsapágyasak és így 2 350 kg megtartására képesek. Rendelhető standard és oldalával felszerelhető valamint ragasztásra előkészített kivitelben is. Elérhető színek: borostyán, fekete, fehér,m ezüst.

ár: 477 800 Ft Érdeklődés/Rendelés»