fa-hajokhoz

lista nézet
mozaik nézet

WOOD GLOSS

Magasfényű, 2-komponensű poliuretán lakk; kiválóan alkalmas trópusi fa felületek kezelésére (iroko, teak, stb.). Ne használja víz alatti felületekre.

ár: 11 900 Ft Érdeklődés/Rendelés»

WOOD MAT

Szaténfényű, 2-komponensű poliuretán lakk; nem alkalmas víz alatti felületekre.

ár: 13 000 Ft Érdeklődés/Rendelés»

TIMBER GLOSS

Hagyományos, magasfényű, 1-komponensű lakk, könnyen eldolgozható és ápolható.

Teak 1 (tisztító) AKCIÓ!!!

Hatékony tisztítószer mindenféle fa-szennyeződésre. Mivel kémhatása csak enyhén lúgos, alaposan tisztít anélkül, hogy a fa természetes olajtartalmát megtámadná.

Teak 2 (színélénkítő)

Visszaadja és felélénkíti a fa természetes színét, és előkészíti azt az impregnálásra.

Teak 3 (teak-olaj) AKCIÓ!!!

Speciális, jojoba kivonatot tartalmazó olaj teak- és egyéb egzotikus fafelületek ápolásához. Meleg színt kölcsönöz a fának, és egyben védi az oxidációtól. A Teak 1 (tisztító) és Teak 2 (színélénkítő) termékekkel komplett faápoló termékcsaládot alkot.


Használat:
VENEZIANI TEAK 3 Impregnáló- és védőolaj, mely felélénkíti a fa természetes színét, impregnálja, tartósítja és védi a fafelületet az időjárás káros hatásaitól. A Teak 1 tisztítóval és a Teak 2 világosítószerrel kezelt felületre – alapos száradás után - puha ecsettel vigyen fel egy réteg olajat, a farostokkal párhuzamosan, Ha az olaj gyorsan beszívódik, egy második réteg is felvihető, min. 30 perces száradási idő után. Száradási idő a terhelhetőséghez 20°C-nál kb. 12 óra. Kiszerelés: 0,5 liter / doboz Szín: szalmasárga Fajlagos tömeg: 1,00 +/- 0,02 kg/l

ár: 10 200 Ft Érdeklődés/Rendelés»