Deckcipők

Dubarry deckcipői klasszikus forma és színvilágukról,kimagasló minőségükről, kényelmükről valamint tartósságukról ismertek. A komoly múlttal rendelkező Ír vállalat 76 éves tapasztalata a minőség záloga.
Komoly tradíciók ellenére nem zárkóznak el az új fejlesztésektől sem.

lista nézet
mozaik nézet

Regatta

Dubarry legkényelmesebb, legnépszerűbb deck cipője. Háromszemes, körfűzős, fényes vagy nubuck DryFast-DrySoft bőr felsőrész. Extra tapadós, tartós NonSlip-NonMark cipőtalp ami nem hagy nyomot a hajón. Modern építésnek köszönhetően könnyű cipő. Kivehető bőr teljes talpbélés. Kiemelkedő kényelme és ellenálló talpa miatt tartós utcai viseletre is ajánlott.

Atlantic

Klasszikus formájú háromlyukú -körfűzős modern szerkezetű cipő. DryFast-DrySoft bőr és szövet kombinációja. Építésének köszönhetően könnyű és nagyon jól tartja a lábat. NonSlip-NonMark csúszásgátló talp ami nem hagy nyomot a hajón.

Commander

Klasszikus háromszemes-körfűzős deckcipő. Kimagasló kidolgozás, goiser varrott talp, párnázott achiles tartó, NonSlip-NonMark talp. A talp kidolgozottsága és anyaga miatt hétköznapi viseletre is ajánlott.

Windward

Új modell, klasszikus két lyukas-körfűzős, letisztult forma, NonSlip-NonMark csúszásgátló talppal.

Vízhatlan csizmák (Gore-Tex)

Dubarry bőr-gore-tex-cordura csizmái a vitorlás társadalom komoly elismerését élvezik. Kimagasló minőségük több nagy klasszikus versenyen mint a Volvo Ocean Race bizonyított. Funkcionalitásuk és kényelmük mellett tartósságukkal érték el azt, hogy szinte nélkülözhetetlen kellékei a tavaszi, őszi, nagy vízi vagy akár a nyári vitorlázásnak.

lista nézet
mozaik nézet

Ultima

A legnépszerűbb modell a Shamrock-nak teljes bőr külsős verziója. Vízállóságáról a bőr külső gondoskodik. A bélés Gore-Tex ami szigetel és engedi a kipárolgást. Rugalmas Lycra betét segíti a csizma felvételét. A csizma talpa NonSlip-NonMarking PU gumi, ami nem csúszik és nyomot sem hagy a hajón. Elérhető Extra-Fit verzióban ami a rüsztnél és vádlinál több hellyel rendelkezik a normál verziónál.

Shamrock

Dubarry legnépszerűbb díjnyertes vitorlás csizmája. Vízállóságáról a bőr és Cordura külső gondoskodik. A bélés Gore-Tex ami szigetel és engedi a kipárolgást. Rugalmas Lycra betét segíti a csizma felvételét. A csizma talpa NonSlip-NonMarking PU gumi, ami nem csúszik és nyomot sem hagy a hajón. Elérhető Extra-Fit verzióban ami a rüsztnél és vádlinál több hellyel rendelkezik a normál verziónál.

Női modellek

A tradicionális Ír vitorláscipő gyártó női sorozata.

lista nézet
mozaik nézet

Madeira

Divatos női forma, nubuk bőr felsőrész kétlyukú-körfűzős. NonSlip-NonMark vékony, csúszásgátlós talp ami nem hagy nyomot a hajón. EVA belső talp az fokozott ergonómiáért.

Maldives

Tradícionális formájú női, kétlyukú-körfűzős vitorlás deckcipő. EVA talpbélés a fokozott kényelemért. NonSlip-NonMark csúszásgátló talp ami nem hagy nyomot a hajón

Elba

DryFast-DrySoft bőr felsőrész, NonSlip-NonMark csúszásgátló talp ami nem hagy nyomot a hajón. Bőr talpbélés.

Cipőápolás

Dubarry gyári tisztitó, ápolószerek és tartalék bőr cipőfűzők.

lista nézet
mozaik nézet

Cipőfűző

2 darab cipőfűző egy csomagban, a befűzést segítő pálcával több színben.

Cipővédő

Mindenféle típusú bőrre, helyreállítja a vízlepergető réteget, és ellenállóvá teszi a cipőt az olajjal és egyéb szennyeződésekkel szemben. Különösen tartós.

Tisztítószer

Mindenféle cipő tisztítására alkalmas, kíméletesen, de alaposan eltávolítja a szennyeződéseket.

Aquasport

Dubarry klasszikus szériától eltérő modern kialakítású vitorlássport cipői.

lista nézet
mozaik nézet

Lahinch

Aquasports széria tagja, lélegző hálós felső és oldalsó rész ami elősegíti a víz kifolyását a cipőből. Lábujjaknál és a saroknál D-Chassis rendszer ami megakadályozza a láb elmozdulását a cipőben. Gumis cipőfűző, NonSlip-NonMark csúszásgátló talp ami nem hagy nyomot a hajón.