Hírarchívum

Ronstan Andersen

Új termékcsoporttal bővült a Ronstan kínálata. Dán csörlőgyártó csatlakozott a Ronstanhoz. Termékeik a Ronstan teljes kínálata mellett elérhetőek lesznek nálunk....

részletek

Új Orbit csigák a Ronstantól

Forgó seklis kivitellel bővült a Ronstan Orbit 40-es és 55-ös széria. Üzletünkben hamarosan elérhetőek lesznek.

részletek

Új könyv a Jóhajóban!

Már kapható nálunk Horváth Csaba Jacht Navigátor I. Tengeri navigáció című könyve. A könyv teljesen lefedi a tengeri navigációhoz szűkséges ismereteket. (ára) 18990.-

részletek

Suunto vitorlás karórák

A finn compass gyár, a Suunto speciálisan vitorlázóknak kifejlesztett óracsaládja elérhetővé vált a Jóhajóban.

részletek

Tacktick Micro Compass a Cadet osztályban.

Már a Cadet nemzetközi osztályszövetsége is engedélyezte a Tacktick Micro Compass használatát . A digitális taktikai kompasz komoly segítséget nyújt használóinak, és garancia a szorosabb, izgalmasabb futamokra.

A Micro Compass elérhető üzletünkben: http://johajo.hu/termeklap/micro-compass-t060

részletek

Laser >200 000 darab

Az első példányt 1969-ben gyártotta le a hajó tervezője Bruce Kirby, akkor még Weekender-nek hívták a hajót. A tervezés koncepciója egy letisztult, egyszerű, One Design hajó tervezése volt amit akár egy személy autó tetején is lehet szállítani. A hajó új névvel jelent meg az 1971-es New York-i hajó kiállításon és itt már 171 darabot adtak el belőle. A 8000-es sorszámú hajót Ausztráliában adták el. 1996-tól olimpiai hajóosztály. A Laserek eladási száma átlépte a 200 000 darabot, így a Laser a legnépszerűbb vitorlás hajó a világon.

részletek

Marinepool Extrem 40

Az Extrem 40-es katamaránok népszerű, világ körüli versenysorozatához csatlakozott a Marinepool. Kétéves szponzori szerződés szerint a Marinepool fogja öltöztetni a csapatokat.

részletek

AHPC katamaránok

Az új F18-as osztályú AHPC C2-es katamaránok elérhetőek a Jóhajóban. Részletek és árak a Hajók/Katamaránok/F18/ menüpont alatt.

részletek

Budapest Boat Show

A március 3-6 között megrendezett budapesti boat show-n kiállítóként részt vesz a Jóhajó is. A kiállítás ideje alatt speciális kedvezményekkel várjuk a kedves érdeklődőket.

részletek

F18-as katamarán világbajnokság Füreden

Balatonfüreden a BYC rendezi a 2011-es F18-as világbajnokságot. Katamaránosok július elseje és kilencedike közt mérik össze képességeiket. Részletek: http://2011.f18worlds.com/

részletek

Boat Show

Budapest Boat Show Idén is kiállítunk a budapesti hajókiállításon március 3-6 között, üzletünk változatlanul tart nyitva. Az érdeklődőket szeretettel várjuk a BNV területén a "G"-épület 402.B standján.

részletek

Füredi bolt nyitás Április 2.

Április másodikán szombaton nyit a balatonfüredi üzletünk az MVSZ kikötőben. nyitva tartás: hétfő-csütörtök: ügyelet péntek: 14h-17h szombat:10h-12h; 14h-17h vasárnap: 10h-12h VERSENYEK – RENDEZVÉNYEK ALKALMÁVAL RENDKÍVÜLI NYITVA TARTÁS ! ÜGYELET ALATT, BOLTOSSAL TELEFONKAPCSOLAT ! Tobak Imre: boltvezető, 30/237-1058

részletek

Vízbázisú algagátló

Már kapható nálunk a Veneziani Seventy vízbázisú algagátlója. Oldószermentes, vízzel higítható környezetbarát termék. Önkopó, hidrofil felület, kiváló védelmet biztosít az algák ellen.

részletek

Megérkezett a második C2-es katamarán

Június hetedikén adtuk át a második AHPC C2-t.

részletek

8M Pro

Vízre került a 8M Pro. Az egykezes versenyekre kifejlesztett, dönthető tőkesúlyos rohanógép felszerelései: Ronstan csigák, veretek, Facnor reacher roller, Spinlock stopperek. A hajó műszerei Tacktick és Raymarine.

részletek

F18 katamarán világbajnokság

Balatonfüreden elkezdődött az F18-as VB. Vasárnap 14 órakor rajtolt el az első próbafutam erős szélben. Hétfőn fog először élesben küzdeni egymással a nemzetközi mezőny.

részletek

Első nap

Katamarán VB első napján négy futamot rendeztek, C2-eseink Carolijn Brouwer/Samama Wouter páros a 3. Darren Bundock/Van Leeuwen Jeroen két futamgyőzelemmel az ötödik helyen áll.

részletek

F18 világbajnokság utolsó nap

Ma 4 futammal zárult a BYC által rendezett F18-as világbajnokság, amelyet Darren Bunduck/ Jeroen Van Leeuwen nyert az általunk is forgalmazott AHPC C2-vel. Carolijn Brouwer/Samama Wouter összetettben negyedik helyen zárták a versenyt így vegyes párosban ők lettek a világbajnokok. Ezúton is gratulálunk.

részletek

Vízen a Code 8

Balatonfüreden a hajógyári kikötőben vízre került a Carbon One Design 8-as. http://www.code8.hu http://hu-hu.facebook.com/pages/CODE8/199638616736467

részletek

Bartels deck alatti betekerők

A német Bartels orrvitorla betekerőivel bővült kínálatunk. Az elegáns vékony profilú merev forstág, és a dob deck alatti elhelyezésével egyedi és elegáns megoldást nyújt az orrvitorla kezeléséhez. A fockrollerek hagyományos dobos és végtelenített rendszerrel is rendelhetők.

részletek

Újabb C2-es el bővült a hazai flotta

Augusztus huszadikán érkezett meg a legújabb egység.

részletek

Akciós termékek

Új funkcióval bővült weboldalunk. A baloldali menüsor alján az \"Egyedi akciós ajánlatok\" menüpontbant, oldalunkon is elérhető a boltunkban éppen akciós, leárazott termékek. Érdemes megnézni komoly kedvezményekkel várjuk. Az akciók ruhákra, cipőkre vonatkoznak és később a kínálat technikai felszerelésekkel is fog bővülni.

részletek

Élesedj És gyorsulj 3.0 a boltban!

Megérkezett végre az élesedj és gyorsulj harmadik kiadása boltunkba!

részletek

Újra vízhatlan zokni a Jóhajóban

Az Angol Seal Skinz termékeivel bővült kínálatunk. Legyen szó zokniról, kesztyűről, sapkáról mindegyik termék teljesen szél és vízálló, lélegző 3 rétegű anyagból készül.

részletek

Spinlock Hike Pro

A Spinlock Hike Pro kiülő heveder egy szivacsos öv ami sokkal kényelmesebbé teszi a Melges-es kiülést.

részletek

Versenyvitorlás Javított kiadás

Megérkezett a javított kiadás! Versenyvitorlás Taktika Bill Gladstone Ára:6 000.-

részletek

Flaar26

Vízre került a Flaar 26-os első példánya ami első versenyén a Keszthely-Kenese szólón 4.-ként futott be. A hajó sikeréhez az álló és mozgókötélzettel járultunk hozzá.

részletek

Tylaska Seklik

Megérkezett első szállítmányunk az Amerikai Tylaska-tól.

részletek

Vízre került a Lillafüred

Befejeződött a harmadik 75-ös Schaerenkreuzer felújítása, és a Kékszalag előtt vízre került.

részletek

BMW Sail Racing Academy

A Marinepool lett a BMW Sail Racing Academy ruházati szponzora. Háromnapos képzés során Elan 210 hajókkal sajátíthatják el a jelentkezők a vitorlás versenyzés fortélyait a Szlovéniai Portoroz-ban

részletek

America's Cup

America's Cup A feneketlen Kanna 160 éve című gyönyörűen illusztrált könyv üzletünkben megvásárolható.

részletek

Vitorlás Olimpiák 1900-2012

Vitorlás Olimpiák 1900-2012 című könyv elérhető a Jóhajóban. Összefoglaló mű az 1900 és 2012 között rendezett nyári olimpiákról a vitorlázás szemszögéből és ezen időszak magyar versenyvitorlázás meghatározó személyeiről.

részletek

Téli akciók a Jóhajóban

Óriási akciókkal várunk minden vitorlázót, vitorlázni vágyót a Jóhajóban. Ti is nagyon várjátok már a szezont? Hát mi is, ezért döntöttünk úgy, hogy a boatshow végéig (feb. 15), hatalmas kedvezményeket adunk, azoknak akik már most elkezdenek felkészülni a szezonra. női nyári ruhák és pólók: -20% polárok: -10% ronstan spraytop: -20% dubarry ruhák: -10% technikai pólók:-10% marinepool vízhatlan felső: -25% (bemutató darab) marinepool vihar dzseki: -20% techinkai rövid, hosszú nadrágok: -15% midlayer ruhák: -20% neoprének: -20% dubarry cipők: -10% dubarry vihar csizma: -20% ronstan cuccok: -10% spinlock (csak a képeken látható típusok): -10%

részletek

Őszi rajtóra AKCIÓ !

Szezon végi akciónk az Optimum rajtórákra. Ára 25.900 Ft.

részletek