Dubarry deckcipői klasszikus forma és színvilágukról,kimagasló minőségükről, kényelmükről valamint tartósságukról ismertek. A komoly múlttal rendelkező Ír vállalat 76 éves tapasztalata a minőség záloga. Komoly tradíciók ellenére nem zárkóznak el az új fejlesztésektől sem.

lista nézet
mozaik nézet

Regatta

Dubarry legkényelmesebb, legnépszerűbb deck cipője. Háromszemes, körfűzős, fényes vagy nubuck DryFast-DrySoft bőr felsőrész. Extra tapadós, tartós NonSlip-NonMark cipőtalp ami nem hagy nyomot a hajón. Modern építésnek köszönhetően könnyű cipő. Kivehető bőr teljes talpbélés. Kiemelkedő kényelme és ellenálló talpa miatt tartós utcai viseletre is ajánlott.

ár: 47 000 Ft Érdeklődés/Rendelés»

Atlantic

Klasszikus formájú háromlyukú -körfűzős modern szerkezetű cipő. DryFast-DrySoft bőr és szövet kombinációja. Építésének köszönhetően könnyű és nagyon jól tartja a lábat. NonSlip-NonMark csúszásgátló talp ami nem hagy nyomot a hajón.

ár: 53 000 Ft Érdeklődés/Rendelés»

Commander

Klasszikus háromszemes-körfűzős deckcipő. Kimagasló kidolgozás, goiser varrott talp, párnázott achiles tartó, NonSlip-NonMark talp. A talp kidolgozottsága és anyaga miatt hétköznapi viseletre is ajánlott.

ár: 57 000 Ft Érdeklődés/Rendelés»

Windward

Új modell, klasszikus két lyukas-körfűzős, letisztult forma, NonSlip-NonMark csúszásgátló talppal.

ár: 33 600 Ft Érdeklődés/Rendelés»