Marinepool - összes termék

A Marinepool a világ egyik vezető német márkája a vitorlásruházat és –kiegészítők piacán. Hivatalos támogatója többek között az Osztrák Vitorlásszövetségnek, a Volvo Champions Race-nek, a 2006. évi World Sailing Games és Dubai Junior Regatta (Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Youth Match Race) versenysorozatoknak.
Kollekciójában megtalálhatók a legmodernebb high-tech anyagból és technológiával készült technikai, szabadidő és outdoor, parti ruházatok, cipők, kiegészítők, és széles választékot kínál gyermekek részére is.

Honlapunkon ízelítőt adunk a kollekcióból; a teljes kínálatot megtekintheti üzletünkben - avagy látogasson el a Marinepool honlapjára.

Dubarry - összes termék

A Dubarry az 1930-as években kezdte meg működését Írország nyugati partvidékén. A Dubarry nemzetközi elismertsége elsősorban abban rejlik, hogy a több generáción keresztül örökölt kézműves tudást ötvözi a legmodernebb cipőipari fejlesztésekkel, annak érdekében, hogy kiváló minőségű cipőkkel és csizmákkal büszkélkedhessen.
Cégünk már több év óta forgalmazza ezeket a deckcipőket és csizmákat, melyek a nagyon kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek: nem fogják meg a decket, kényelmesek, tartják formájukat…
A BŐR
A Dubarry által alkalmazott bőr speciális tulajdonságokkal rendelkezik: erősen vízálló, alacsony nedvszívóképességű és különleges, Dry Fast - Dry Soft technológiával készült. A hagyományos bőrök az ismételt nedvesedés és száradás hatására megkeményednek és megrepednek. A Dubarry bőrcipői azonban gyorsan száradnak, megtartják puhaságukat és hajlékonyságukat, ezáltal mindig kényelmesek maradnak. Nem károsodnak a sós víztől sem, továbbá ápolásuk is egyszerű.
A TALP
A speciálisan kialakított cipőtalp közvetlenül a felső részhez idomul, hogy egy összefüggő egységet alkossanak. A ragasztás és varrás nélkül összeállított csizma kitűnő minőségű forrasztással büszkélkedhet, annak érdekében, hogy a vizet kint tarthassa. A könnyű súly és az optimális komfort miatt a cipőtalp két részből áll: a külső rész egy igen tartós gumiborítás, belül pedig egy rugalmas anyag (EVA) található. Ezáltal a talp nem deformálódik, elnyeli az ütődéseket. A gumiborításnak köszönhetően nem csúszik, nem fogja meg a decket.
GORE-TEX
A Dubarry GORE-TEX kollekciója minden követelményt kielégít. A GORE-TEX bélés a cipőt 100%-ig vízhatlanná teszi, azaz a víz nem tud áthatolni az anyagon, viszont kiengedi az izzadságot, így lábát szárazon és melegen tartja, még a legzordabb körülmények között is.

Kaenon - összes termék

Kaenon napszemüvegek.

DexShell - összes termék

DexShell: vízálló, szélálló és lélegző zoknik, sapkák, és kesztyűk kifejezetten az outdoor sportolóknak fejlesztették.